Uusimmat hallin sokkeli -työmenetelmät takaavat kaikista laadukkaimman lopputuloksen

 

PERUSTUSSUUNNITELMAT

OMAKOTITALOT

RIVITALOT

HALLIT

Perustus Lehtola Oy on perustusrakentamisen ammattilainen yli kymmenen vuoden kokemuksella. Rakennamme aikaa ja kulutusta sekä katsetta kestävät perustukset omakotitaloille, rivitaloille sekä erilaisille halleille Oulun seudulla – sekä yksityisten että yritysten tarpeisiin.

Mittatarkat perustukset nykyaikaisilla menetelmillä

Jokainen rakennusurakka alkaa perustuksista, jotka luovat pohjan koko muulle rakentamiselle. Perustusrakentamisessa tehdyt virheet ovat kalliita ja työläitä korjattavia, joten valitsethan tekijäksi alan huolellisen ja taitavan ammattilaisen.

 

Me Perustus Lehtola Oy:llä panostamme ensiluokkaisen korkeaan laatuun jokaisessa kohteessamme. Rakennamme mittatarkat, viimeistellyt ja hyvännäköiset sokkelit, jotka luovat vankan ja varman pohjan rakennuksellesi. Hyödynnämme työssämme alan uusimpia, toimiviksi todettuja menetelmiä, välineitä ja materiaaleja joilla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. 

 

 

Kysy lisää

Miksi tilata rakennuksesi perustukset Perustus Lehtola Oy:ltä?

laatukuvake

Takaamme erittäin hyvän laadun

Rakennamme perustuksia, jotka luovat taloille ja halleille vankan ja varman pohjan. Korkealaatuinen työnjälki on yrityksemme valttikortti.

työvälinekuvake

Käytämme moderneja työmenetelmiä

Pidämme itsemme jatkuvasti ajan tasalla alan kehityksestä ja käytämme työssämme alan uusimpia ja parhaiksi todettuja työmenetelmiä, välineitä sekä materiaaleja.

rakennuskuvake

Panostamme perustusten ulkonäköön

Korkean laadun ja kestävyyden lisäksi varmistamme, että perustukset myös näyttävät hyvältä. Viimeistellyt ja saumattomat perustukset luovat siistin pohjan taloille ja halleille.