Väestönsuojat Oulu, Kempele, Liminka ja muu Pohjois-Pohjanmaa

S1-LUOKAN VÄESTÖNSUOJAT

Perustus Lehtola Oy toteuttaa S1-luokan väestönsuojat ammattitaidolla. Teemme väestönsuojat paikallavaluna Oulun, Kempeleen, Limingan ja muun Pohjois-Pohjanmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

S1-väestönsuojat alusta loppuun asti

Rakennamme lain edellyttämät S1-väestönsuojat paikallavaluna. Huolehdimme koko urakasta alusta loppuun saakka vahvalla ammattitaidolla. Palvelumme kattaa myös väestönsuojan varustelun, tiiveysmittaukset ja tarkastuspöytäkirjan.

 

Tutustu myös muihin betonitöihimme – teemme esimerkiksi rakennusten perustuksia julkiselle sektorille ja muille toimijoille. Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen urakkaasi.

Yhteystiedot

Väestönsuojista säädetään laissa

Väestönsuojien rakentamisvelvoitteesta on säädetty Suomen laissa. Väestönsuoja on rakennettava rakennusta tai rakennusryhmää varten, jos kerrosalan on vähintään 1200 neliömetriä ja rakennuksessa tai rakennuksissa asutaan, työskennellään tai oleskellaan pysyvästi. Teollisuus-, tuotanto-, varasto- ja kokoontumisrakennusta varten väestönsuoja tarvitaan, jos rakennuksen tai rakennusryhmän kerrosala on vähintään 1500 neliömetriä. (Ks. Pelastuslaki (379/2011), 11 luku, Väestönsuojat, 71 §.)

Kysy lisätietoja